Våre Rørleggere & medarbeidere

Vi er her for deg
CHRISTIAN ERIKSEN

Eier / Daglig leder

Christian er Trendy Rør’s administrerende leder. Han sørger for å holde trådene samlet slik at alt ikke bare blir RØR.

Tony Heggelund

Prosjektleder / Rørlegger

Tony er prosjektleder og har over 25 års erfaring i rørfaget. Meget nøye og god kompetanse innenfor rør og bygg. I tillegg til rørfaget har han både utdannelse innen forvaltning eiendom, skadetakst, og elektrikerfaget.

Kristine R. Olsen

Kontormedarbeider / HR / HMS

Kristine er hun som holder styr på at vi holder styr på det vi skal gjøre. Hun har ansvar for blant annet kundeservice og alt det vi ikke rekker i løpet av døgnets 24 timer.

Marius Grongstad

Rørlegger

Marius blir vår sprinkelmontør ekspert med høy yrkesstolthet. Meget rask er han også. God både på papir og i fingrene. Han starter hos oss 01.08.23

Aleksandar Nikolic

Rørlegger

Aleksandar en rørlegger med høy yrkesstolthet. Lang erfaring i rørbransjen med både små og store prosjekter.

Jørn Åge Størum

Rørleggermester / VVS Ingeniør

Jørn er vår tekniske leder og rørleggermester. God på kalkulasjon og nøyaktighet. Vi kaller han «far i huset».

Thomas Nguyen

Rørlegger

Thomas er en rørlegger med høy yrkesstolthet. Meget rask er han også. Lås han inne på et tomt baderom og alt av møbler er ferdig montert i løpet av dagen.
Svein joakim fjørtoft

Rørlegger

Vårt nyeste tilskudd i Trendy Familien. Joakim har mange år erfaring innenfor alt fra service til nybygg. Han er løsningsorientert og holder et høyt service nivå.

Karim Rahali

Rørlegger

Karim er vårt nyeste tilskudd i Trendy familien. En dyktig rørlegger med erfaring i alt fra stort til smått. Vi er stolt av å ha han som en del av Trendy familien.

Grezgorz

Sprinklermontør

Grezgorz er vår sprinklermontør.
Vi er stolt av å ha han som en del av Trendy familien.

Ghulam Sakhi Manteq

Rørlegger

Ariyan er rørlegger med høy yrkesstolthet. Han er alltid blid og hyggelig. . Vi er stolte av å ha han med som en del av Trendy familien

Menneiah Eppiedu Kwame

Rørleggerlærling

Menneiah fullførte VGS i Skedsmo. Han har vært utplassert hos oss og takket ja til å starte lærlingtiden sin hos oss etter endt skolegang. Vi er glad for å ha han med som en del av Trendy familien.

Hristijan Markovski

Rørleggerlærling

Hristian også kjent som Pelle er rørlegger lærling hos oss. Alltid i godt humør, han tar opplæringen til seg i hastighet som et jet fly. Et godt tilskudd til Trendy familien.

Matheo Heggelund

Rørleggerlærling

Matheo har bestemt seg for å starte på rørfaget ved VGS i 2023. Hans ønske om å bli en flink rørlegger og en god skolekanditat har allerede startet, da han hjelper oss med små og mellomstore oppdrag.

Er du vår nye

Rørlegger

Vi er alltid på utkikk etter dyktige rørleggere. Føler du at du passer inn som en del av Trendy familien? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Er du vår nye

Rørleggerlærling

Vi er alltid på utkikk etter nye lærlinger. Føler du at du passer inn som en del av Trendy familien? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat.

vi utfører alt av rørleggerarbeid!

24 timer i døgnet, 365 dager i året

Vi dekker områder som:

Oslo øst, Oslo sentrum, Oslo vest, Storo, Holmenkollen, Ullern, Vinderen, Majorstuen, Smedstad, Slemdal, Gamle Oslo, Alna, Frogner, Ammerud, Romsås, Høybråten, Stovner, Grorud, Nordstrand, St. Hanshaugen, Sagene, Bjølsen,  Ullevål, Grünerløkka, Hele Viken inkludert Asker, Bærum, Romerike og Follo.
 

Kontakt oss:

© 2022-2023 Trendy Rør AS

Vi tar forbehold om skrivefeil og feil priser på nettsiden